Welcome to the new Woodmann RCE Messageboards Regroupment
Please be patient while the rest of the site is restored.

To all Members of the old RCE Forums:
In order to log in, it will be necessary to reset your forum login password ("I forgot my password") using the original email address you registered with. You will be sent an email with a link to reset your password for that member account.

The old vBulletin forum was converted to phpBB format, requiring the passwords to be reset. If this is a problem for some because of a forgotten email address, please feel free to re-register with a new username. We are happy to welcome old and new members back to the forums! Thanks.

All new accounts are manually activated before you can post. Any questions can be PM'ed to Kayaker.

tiny bug in olly

Found a bug in OllyDbg? Post a report here.
Locked
QvasiModo

tiny bug in olly

Post by QvasiModo »

When debugging a program that uses Unicode APIs, the ANSI version is shown instead in the stack pane. Also the string won't be displayed (olly attempts to read an unicode string as ansi).
blabberer
Senior Member
Posts: 1535
Joined: Wed Dec 08, 2004 11:12 am

tiny bug in olly

Post by blabberer »

hey quasimodo ,
which version are you using the latest one or old versions

i dunno i have seen olly behaving correctly in older versions 1.09b
0012F4B8 UNICODE "f8dc9cdca395e85c"
0012F4BC UNICODE "12345678901234"
a sample stack paste

and i have seen many vb apps (those uses unicode only even for message box iirc) and correct unicode strings
Locked