Welcome to the new Woodmann RCE Messageboards Regroupment
Please be patient while the rest of the site is restored.

To all Members of the old RCE Forums:
In order to log in, it will be necessary to reset your forum login password ("I forgot my password") using the original email address you registered with. You will be sent an email with a link to reset your password for that member account.

The old vBulletin forum was converted to phpBB format, requiring the passwords to be reset. If this is a problem for some because of a forgotten email address, please feel free to re-register with a new username. We are happy to welcome old and new members back to the forums! Thanks.

All new accounts are manually activated before you can post. Any questions can be PM'ed to Kayaker.

Olly 1.10 and 2.0 Memory and Hardware breakpoint

Found a bug in OllyDbg? Post a report here.
Locked
opc0d3
Junior Member
Posts: 12
Joined: Mon Mar 05, 2012 10:52 pm

Olly 1.10 and 2.0 Memory and Hardware breakpoint

Post by opc0d3 »

Hello everyone!

I have a weird behavior of olly 1.10 and 2.0...

1.10

In this version, the memory breakpoint and hardware breakpoint doesn't work... no matter what.
I'm using Virtualbox 4.2.4 r81684 with Windows XP Sp3

VT-x/AMD-v is enabled!

2.0

Memory breakpoint is working in this version... but hardware breakpoingt is not.
I'm using Virtualbox 4.2.4 r81684 with Windows XP Sp3

VT-x/AMD-v is enabled!



I did this same test with the same program on my physical machine and everything works fine in 2.0...
In 1.10 it's crashing, don't know yet.. i think is something with the compiled program.. I'm trying to figure out.


Thanks!
Locked