Results 1 to 6 of 6

Thread: Edit Time Hasp HL

  1. #1
    papo1123
    Guest

    Edit Time Hasp HL

    hi guys i have a q?
    i use a tool that i found for edit the time on the dongle, on my USB dongle works fine but with the parallel dongle it doesnt work, and both dongle are from same vendor i also have of course the PW and make the steps for use the tools but no luck

    thanks in advance guys for the response and for keep the good work on this site!

    im dummie on this trying to learn for fun
    I promise that I have read the FAQ and tried to use the Search to answer my question.

  2. #2
    If you actually READ THE FAQ you would already know what's wrong with your post. You are supposed to tell US what efforts YOU have made to find the answer to your question, other than simply posting it hear. For example, did you do ANY research on the net to see if you could find an answer to your own question?

    Go actually READ THE FAQ, do some homework, and then come back and tell us what you found.

    Regards,
    JMI

  3. #3
    papo1123
    Guest
    well if i did wrong sorry
    i just wanna make a short details just to know why its the diference if i have the corret passwords i tryed diferent time editors and same result and i know for sure that i have the correct passwords because they work on the USB dongle i can edit the time on the USB but not on parallel and when i use any reader it show me the same password for parallel dongle

    sorry, any ways for bother you guys
    i just wait for someone make the same question or continued searching by the way i cannot found nothing about it just cloning i dont want to clone nothing even if i want i cant because i have diferent dongle

    well thanks any ways
    I promise that I have read the FAQ and tried to use the Search to answer my question.

  4. #4
    papo1123
    Guest
    hi guys i solved the problem was very simple LOL
    thanks!
    I promise that I have read the FAQ and tried to use the Search to answer my question.

  5. #5
    Well why don't you post your solution here, in case someone else had the same problem later?

    Regards,
    JMI

  6. #6
    papo1123
    Guest
    hi JMI
    no brainer solution looks like one of the LPT ports it not working i try in another pc and works
    i never though about it now on days all peripherials are USB having long time without using LPT

    thanks any ways
    I promise that I have read the FAQ and tried to use the Search to answer my question.

Similar Threads

  1. Edit strings with IDA Pro 5.2
    By nekkro-kvlt in forum The Newbie Forum
    Replies: 10
    Last Post: June 11th, 2009, 07:08
  2. "Time Hasp Battery Dead!" ???
    By chefo in forum The Newbie Forum
    Replies: 12
    Last Post: February 26th, 2008, 00:57
  3. Cool Edit Pro Demo?? or Cool Edit???
    By crUsAdEr in forum Malware Analysis and Unpacking Forum
    Replies: 3
    Last Post: February 14th, 2002, 16:57
  4. Help with Ultra Edit ver 7.20a
    By xOptiMus in forum Advanced Reversing and Programming
    Replies: 3
    Last Post: December 15th, 2000, 12:23
  5. Help with Ultra Edit ver 7.20a
    By xOptiMus in forum Malware Analysis and Unpacking Forum
    Replies: 1
    Last Post: December 14th, 2000, 18:43

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •