Results 1 to 2 of 2

Thread: Can't resume attached process

  1. #1
    TheBlasphemer
    Guest

    Can't resume attached process

    I am trying to debug a game.
    Unfortunately it is launched trough a launcher (TTDPatch),
    so i can't just run it straight from ollydbg.
    When i try to attach it to the running game, everything seems to go well, I end up in a debugbreak.
    but when i press F9, the game just freezes, and all threads are suspended.

    Right-clicking and resuming the threads does not seem to help.

    How can i attach to the game and leave it running?
    I promise that I have read the FAQ and tried to use the Search to answer my question.

  2. #2

    Can't resume attached process

    i attach and when stop in debugbreak go to view-memory and mark the code section usually 401000 and right clic- set breakpoint memory on acess and RUN,when stop in the exe, in the correct section,quit the BPM and put the isdebuggerpresent plugin and RUN its all.

    Ricardo

Similar Threads

  1. Help unpacking old malware - Malware attached
    By JimmerRobber in forum Malware Analysis and Unpacking Forum
    Replies: 7
    Last Post: February 19th, 2013, 20:53
  2. How to dump and fix section headers of attached processes?
    By klaymen in forum The Newbie Forum
    Replies: 1
    Last Post: April 7th, 2008, 07:23
  3. INT3 and process
    By Hero in forum The Newbie Forum
    Replies: 2
    Last Post: September 22nd, 2004, 09:01
  4. PEB of another process?
    By sonkite in forum Advanced Reversing and Programming
    Replies: 2
    Last Post: August 9th, 2004, 11:25
  5. This process can't be dumped!
    By zampt in forum Advanced Reversing and Programming
    Replies: 2
    Last Post: April 23rd, 2001, 04:08

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •