Results 1 to 4 of 4

Thread: Conditional breakpoints on flags?

  1. #1
    Anonymous
    Guest

    Conditional breakpoints on flags?

    Hey!

    Is it possible to make a breakpoint fire only when a flag is set to 1?
    For example I want to break on a JZ when the zero flag is 1...
    I promise that I have read the FAQ and tried to use the Search to answer my question.

  2. #2
    Anonymous
    Guest

    Conditional breakpoints on flags?

    of course
    I promise that I have read the FAQ and tried to use the Search to answer my question.

  3. #3
    Anonymous
    Guest

    Conditional breakpoints on flags?

    How then? I looked in the help file but there were no examples of that there...
    I promise that I have read the FAQ and tried to use the Search to answer my question.

  4. #4
    Teerayoot
    Guest

    Conditional breakpoints on flags?

    the flag is set after the result of register ,so that use set conditon bp on register intead .

    such as al==0 break it like z flag is set .
    I promise that I have read the FAQ and tried to use the Search to answer my question.

Similar Threads

  1. Translate hex value to win32 flags
    By lborup in forum The Newbie Forum
    Replies: 5
    Last Post: March 7th, 2009, 03:35
  2. About bad flags of flexlm with CRO open
    By zhanzixin in forum Advanced Reversing and Programming
    Replies: 2
    Last Post: July 8th, 2005, 15:25
  3. Conditional breakpoints?
    By Anonymous in forum OllyDbg Support Forums
    Replies: 2
    Last Post: August 13th, 2003, 13:21
  4. Changing page table entry flags
    By spark! in forum The Newbie Forum
    Replies: 5
    Last Post: December 28th, 2002, 23:41
  5. Altering protection flags on pages with SI
    By SiNTAX in forum Tools of Our Trade (TOT) Messageboard
    Replies: 1
    Last Post: December 19th, 2001, 12:22

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •