Results 1 to 2 of 2

Thread: SoftICE on XP

  1. #1
    FlatDot
    Guest

    Question SoftICE on XP

    Hey!
    I've got SoftICE (DriverStudio 2.5) and running it on XP. It runs for the first time if I disable the first "X;" command, but it makes trouble getting out if it, it freezes the mouse, the keyboard, I cannot get back into it. Pleaze if ya got any info on what's the problem here, reply!

    FlatDot
    I promise that I have read the FAQ and tried to use the Search to answer my question.

  2. #2
    Howdy,

    The information you desire has been discussed many times.

    Search for it on this place.

    Peace, Woodmann

Similar Threads

  1. What is SoftICE?
    By spyrat in forum The Newbie Forum
    Replies: 8
    Last Post: June 10th, 2005, 16:01
  2. SoftICE / bpx
    By izik in forum The Newbie Forum
    Replies: 12
    Last Post: January 23rd, 2005, 18:41
  3. SoftICE and Win ME
    By zitterbe in forum Tools of Our Trade (TOT) Messageboard
    Replies: 2
    Last Post: July 24th, 2001, 08:47
  4. SoftICE and PFE?
    By stan in forum Tools of Our Trade (TOT) Messageboard
    Replies: 0
    Last Post: May 27th, 2001, 23:56
  5. SoftICE 4.05 + W2K
    By baudy in forum Tools of Our Trade (TOT) Messageboard
    Replies: 2
    Last Post: April 5th, 2001, 04:22

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •