Results 1 to 10 of 10

Thread: Still wondering...

  1. #1
    fjrp2
    Guest

    Question Still wondering...

    Can you tell me of any REAL reason to use Numega´s SoftIce instead of an easier debugger?
    I promise that I have read the FAQ and tried to use the Search to answer my question.

  2. #2
    Hi fjrp2,

    I have no reason.Use what is handly to you

    edited:
    I use softice coz a couple years ago there are only cracking tutes
    uses softice.I am use to it and lazy to change
    You guys are funny
    esther


    Reverse the code,Reverse Your Minds First

  3. #3
    fjrp2
    Guest
    Okay, thanks for being so quick, the thing is that I've never used SoftIce, but after giving a look to The Owl´s icedump, I'm seriously considering it.
    Now I need Sice as a "booter" or starter for icedump, will I still have to register with NuMega (I wish I could pay the $ instead to the icedump team)?

    So, that´s my question.


    [LAST]I know I´ve been a little too much nasty these last weeks, but it's because I wanted to see how you react.

    Now, I give my apologies to all those that I insulted. and my sincere 'chapeu' to The Owl for his grate icedump, and big thanx to DakienDX for letting me use his avatar.[/LAST]
    I promise that I have read the FAQ and tried to use the Search to answer my question.

  4. #4
    With complexity comes power. If your "easy" debugger can do what you need then thats fine for you. I've experienced that many application level debuggers reach their limits in number of features far before Softice would.
    And ofcourse if you know how to handle this you can solve your problems much faster.
    Unlike most here I've actually enjoyed using Softice when doing my own programming. I've tracked down plenty of pointer errors much faster then I would have been able to with the MS VC++ debugger.

  5. #5
    fjrp2
    Guest

    Thumbs up

    Thanx. I´m very familiar with many debuggers, not SoftIce yet.
    I think one of this days (if esther explains me...)
    I promise that I have read the FAQ and tried to use the Search to answer my question.

  6. #6
    Naides is Nobody
    Join Date
    Jan 2002
    Location
    Planet Earth
    Posts
    1,647
    Originally posted by fjrp2
    Now I need Sice as a "booter" or starter for icedump, will I still have to register with NuMega (I wish I could pay the $ instead to the icedump team)?

    I am sure you can find some version of Sice and use it as an extended demo app.

  7. #7
    Lbolt99
    Guest

    Re: Still wondering...

    Originally posted by fjrp2
    Can you tell me of any REAL reason to use Numega´s SoftIce instead of an easier debugger?
    /tracex
    I promise that I have read the FAQ and tried to use the Search to answer my question.

  8. #8
    Teach, Not Flame Kayaker's Avatar
    Join Date
    Oct 2000
    Posts
    4,113
    Blog Entries
    5
    lol, /TETRIS ?

  9. #9
    : Code Injector : nikolatesla20's Avatar
    Join Date
    Apr 2002
    Location
    :ether:
    Posts
    815

    yay tetris

    hahah last time I tried /tetris, when I went to exit it blue screened me and rebooted my machine....


  10. #10
    fjrp2
    Guest
    Well, I like the MP3 stuff (with sources... )
    I promise that I have read the FAQ and tried to use the Search to answer my question.

Similar Threads

  1. I was wondering about Crack-Me's...
    By Neodudeman in forum Off Topic
    Replies: 8
    Last Post: May 30th, 2006, 15:17
  2. just wondering (java JNI DLL-call)
    By JIT in forum OllyDbg Support Forums
    Replies: 2
    Last Post: June 26th, 2005, 02:56
  3. wondering if such a thing exist? can you help?
    By Morlac in forum Advanced Reversing and Programming
    Replies: 11
    Last Post: January 27th, 2001, 13:23

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •