Results 1 to 1 of 1

Thread: [Help] Change 'Locale' in Language bar From "PA" to "PS" for Pashto Phonetic Keyboard

  1. #1

    [Help] Change 'Locale' in Language bar From "PA" to "PS" for Pashto Phonetic Keyboard

    Hi All
    Happy to saw this forum.
    I I have created Phonetic Keyboard with Microsoft Keyboard Layout Creator.
    I have Installed the keyboard which which is going great.
    But now the Locale (The short form for any language as for English: en, and for Pashto: ps) for Pashto Language in Language bar appeared with PA, which is wrong.
    The Screen Shot for Language bar is HERE:

    The Screenshot of Microsoft Keyboard Layout Creator is HERE:

    I need solution for this, that when my user (who install the keyboard) I want that there must appear PS not PA. If any one guide me, It will be really great for me.
    What If we change the string in Microsoft Keyboard Layout Creator from PA to PS, or what ? Please think about it.
    Thanks in Advance
    PS: Sorry If I posted in wrong place.
    Attached Images Attached Images   
    Last edited by fWd82; February 13th, 2014 at 07:48.
    I promise that I have read the FAQ and tried to use the Search to answer my question.

Similar Threads

  1. how to generat "1" instead of "uncounted" license
    By joyung in forum The Newbie Forum
    Replies: 38
    Last Post: April 10th, 2012, 03:57
  2. Replies: 4
    Last Post: May 28th, 2009, 13:02
  3. Replies: 1
    Last Post: December 14th, 2007, 13:35
  4. Can't "Step" after "Pause
    By Lena in forum OllyDbg Support Forums
    Replies: 2
    Last Post: May 5th, 2004, 21:14
  5. Replies: 4
    Last Post: March 20th, 2001, 03:38

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •