Results 1 to 2 of 2

Thread: how to trace used function in ida pro

  1. #1

    how to trace used function in ida pro

    how to trace used function in ida pro
    my software have 4250 function i cant add breakpoint in every functin
    is available plugin(for ida 5.5 or 5.2) for this target
    or any other ways
    thanks

  2. #2
    Ahh yes, the old "shotgun approach". While there might BE a plug-in that would do this, the real question is Why would you WANT to?

    More times than not, you just load your application into IDA, and start tracing. Or use IDA to find a function that references a string that is what you're interested in.

Similar Threads

  1. any trace function call plugin for ida pro 5.5
    By alim2201 in forum The Newbie Forum
    Replies: 1
    Last Post: April 25th, 2011, 01:17
  2. OllyDbg problem, hit trace and run trace features dissapeared.
    By cap232 in forum OllyDbg Support Forums
    Replies: 0
    Last Post: August 7th, 2009, 01:26
  3. How to use hit trace???
    By yaa in forum OllyDbg Support Forums
    Replies: 12
    Last Post: November 24th, 2002, 22:37
  4. I need to trace thru a prog
    By Crackin_Newbie in forum Malware Analysis and Unpacking Forum
    Replies: 17
    Last Post: May 25th, 2002, 04:05
  5. HELP: i cant trace (no F10 or F8)
    By donMAMAvomito in forum Malware Analysis and Unpacking Forum
    Replies: 3
    Last Post: October 17th, 2001, 23:57

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •