Results 1 to 3 of 3

Thread: IDA Debugger - strange behavior when debugging protectors

  1. #1
    mjuad
    Guest

    IDA Debugger - strange behavior when debugging protectors

    I'm currently working on reversing a protector and I'm having a strange issue with comments in the IDA debugger. Basically, I can comment something while debugging and then if I end up having to restart the debugger, the comments don't immediately show up...but if I enter a different type of comment (non-repeatable where i'd already made a repeatable comment or vice-versa), the original comment will appear from before. Is there any way to just get the comments to show up the right way or am I missing something?
    I promise that I have read the FAQ and tried to use the Search to answer my question.

  2. #2
    Which version of IDA are you using ?
    In my opinion you should report this to IDA's support for eventual bug tracking.
    Please consider donating to help Woodmann.com staying online (here is why).
    Any amount greatly appreciated. Thank you.

  3. #3
    mjuad
    Guest
    I might just do that. I haven't found any information anywhere. It looks like I'm going to have to write a script to collect comments and replace them. Fun.
    I promise that I have read the FAQ and tried to use the Search to answer my question.

Similar Threads

  1. List of exe protectors
    By ronnie291983 in forum The Newbie Forum
    Replies: 4
    Last Post: June 9th, 2010, 01:20
  2. strange behavior of unpacked exe (upx)
    By koyaan in forum The Newbie Forum
    Replies: 9
    Last Post: October 5th, 2004, 19:41
  3. Run Trace: stangest behavior
    By Anonymous in forum OllyDbg Support Forums
    Replies: 1
    Last Post: August 13th, 2003, 08:34

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •