Results 1 to 3 of 3

Thread: IDA sig file loading problem

  1. #1
    Thigo
    Guest

    IDA sig file loading problem

    Hi,
    I just created a SIG file for last version of Crypto++ (http://www.eskimo.com/~weidai/cryptlib.html). I hate this lib but many sharewares use it in their crypto algos so it would be very nice to have it SO.. the sig file I created (with FLAIR 3.8) seems to be OK but when IDA wants to load it, I get an error :
    'Signature file format error'.
    I have no clue about this error... I someone could help me to get a working SIG that would be very nice...
    Thigo // TMG

    PS : I use 4.04 (SHOCK release)
    I promise that I have read the FAQ and tried to use the Search to answer my question.

  2. #2
    KobaSurf
    Guest
    Delete at pat-file all string, where "_Tree" in position > 1000.
    I promise that I have read the FAQ and tried to use the Search to answer my question.

  3. #3
    Thigo
    Guest
    hmmmm sorry... I didn't understand what you said :X
    I promise that I have read the FAQ and tried to use the Search to answer my question.

Similar Threads

  1. Symbol file problem
    By mint77 in forum Tools of Our Trade (TOT) Messageboard
    Replies: 5
    Last Post: December 29th, 2012, 09:25
  2. Help - problem loading a program for debugging
    By pepak in forum Plugins (General)
    Replies: 5
    Last Post: October 10th, 2006, 01:17
  3. .UDD file are not loading in OllyDbg!
    By gaitmia in forum OllyDbg Support Forums
    Replies: 4
    Last Post: September 8th, 2006, 23:37
  4. problem running unpacked file
    By n00b in forum Malware Analysis and Unpacking Forum
    Replies: 6
    Last Post: May 1st, 2005, 12:24
  5. Sice loading problem
    By SynApsus in forum Tools of Our Trade (TOT) Messageboard
    Replies: 4
    Last Post: May 31st, 2004, 08:18

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •